Kurs i: Tillämpad Tillförlitlighetsanalys av Elkraftsystem

Detta är en kurs som H2L har utvecklat i samråd med Energiforsk och nu genomför parallellt med sin kärnverksamhet inom reinvesteringsanalys. Det har visat sig att det finns ett intresse bland elnätbolag för denna typ av kurs, ett behov som H2L hoppas kunna tillfredställa med detta skräddarsydda koncept.

Målgruppen utgörs främst av personer inom elkraftbranschen som har intresse och nytta av tillförlitlighetsanalyser, inte minst resurspersoner inom nätplanering, drift och underhåll. 

Målsättningen är att kursdeltagarna efter genomförd kurs ska kunna utföra tillförlitlighetsberäkningar för att underbygga beslut vid utveckling, reinvestering och underhåll av nätinfrastrukturer.

Omfånget av kursen är 2,5 arbetsdagar med undervisning samt ca en halv dag med inläsningsstudier. Utöver detta ingår egen tid för tillämpning genom egna analyser. Deltagaren förväntas avsätta lite drygt en arbetsvecka totalt. 

Kalendertider för planerade kurstillfällen finns uppsatta på vår hemsida under Aktuellt.

Pris 15.800 kr/deltagare (exkl. moms). För organisationer som under 2016 stödde Energiforsks riskanalys program utgår rabatt om 20%.

Anmälan sker till kursansvarig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange namn, epost-adr samt kort bakgrund (utbildning, arbetsroller, antal år i elbranschen).

 

För detaljerad kursinfo studera PM Tillf-kurs.

För en kursintroduktion, studera gärna denna video: